nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary újabb pert nyert

Nótár Mary újabb pert nyert egykori kiadója ellen: „A károm 50 és 100 millió közötti összeg”

Az énekesnő megkönnyebbült az ítélet után.

Nótár Mary öt és fél év után pert nyert egykori kiadójával szemben. A felek személyi szabadság korlátozása és több, mint 80 millió forint bevételkiesés miatt is perben álltak egymással. Az énekesnő hatalmas tehertől szabadult meg, amikor a bíróság pénteken kimondta a jogerős ítéletet.

„Csak annyit tudtam, hogy magamban üvöltöttem, hogy köszönöm, Istenem! Öt és fél éven át megkeserítette ez az életemet. Most is azért nyilatkozom, mert szeretnék pontot tenni az ügy végére. (…) Ez az egész lavina tőlük indult, ők pocskondiáztak engem úton-útfélen, azért kerültem kereszttűzbe” – mondta Nótár Mary, aki az ítélet szerint jogszerűen bontotta fel szerződését a kiadóval. 

Egy rémálom ért véget az énekesnő számára, ám egy újabb, hosszú pereskedés előtt áll, ugyanis az alperesből felperes lesz, ő próbálja behajtani azt a hatalmas összeget, amitől elesett. Négy évig ugyanis letiltották a zenéit és videóklipjeit, ami így nem tudott eljutni a közönséghez. „Négy évig nem engedtek munkához. Nagy a veszteség, de nem ez számít. Az számít, hogy semmi közöm ne legyen hozzájuk és derüljön ki az igazság. A károm egyébként 50 és 100 millió közötti összeg” – részletezte Mary.

nótár mary

Nótár Mary pert nyert (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top