nlc.hu
Sztárok

Sztárperek, amiknek idén pont került a végükre

Sztárperek, amiknek idén pont került a végére

Volt, aki szerencsésen jött ki, de olyan is, akire börtön vár az elmúlt évek pereskedései után.

Sokak kedvenc sztárjai sem élnek mindig feddhetetlen életet. Az évek során rájöhettünk, ők is ugyan úgy bajba tudnak kerülni, mint bármelyikünk, viszont ilyenkor sokkal nagyobb a reflektorfény rajtuk. 

Idén több hosszas pereskedésnek is pont került a végére. 

VV Fanni, Lagzi Lajcsi, Nótár Mary

(Fotók: Sajtóklub, Olajos Piroska, Olajos Piroska)

Februárban Nótár Mary öt és fél év után pert nyert egykori kiadójával szemben. A felek személyi szabadság korlátozása és több, mint 80 millió forint bevételkiesés miatt is perben álltak egymással. Az énekesnő hatalmas tehertől szabadult meg, amikor a bíróság kimondta a jogerős ítéletet. „Csak annyit tudtam, hogy magamban üvöltöttem, hogy köszönöm, Istenem! Öt és fél éven át megkeserítette ez az életemet. Most is azért nyilatkozom, mert szeretnék pontot tenni az ügy végére. (…) Ez az egész lavina tőlük indult, ők pocskondiáztak engem úton-útfélen, azért kerültem kereszttűzbe” – mondta Nótár Mary, aki az ítélet szerint jogszerűen bontotta fel szerződését a kiadóval. 

Novozánszki Fanni ügyét évek óta kísérte figyelemmel az egész ország, miután az egykori valóságshow sztár 2017. november 20-án tűnt el. Az ügy főgyanúsítottja B. László volt, akit emberöléssel vádoltak. Júliusban véget ért a rémálom és a Fővárosi Törvényszék bűnösnek találta B. Lászlót emberölés bűntettében: életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Később kiderült, VV Fanni feltételezett gyilkosa nem nyugszik bele az ítéletbe. B. László felmentésért fellebbezett a bíróságon, azaz megy tovább az ügy az Ítélőtáblához. Az Ítélőtábla 2023 februárjában hozhat ítéletet.

Galambos Lajos áramlopási ügye idén ősszel folytatódott, már hét éve húzódik a büntetőper. Első fokon felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve 11 millió forintos vagyonelkobzással is sújtották, ám az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. Ezt követően idén decemberben másodfokon is elítélték Lagzi Lajcsit. Az új ítélet szerint  3 év 6 hónap szabadságvesztést kapott. Az ügyvédje szerint Lajcsinak legalább 1 év 2 hónapot kell a börtönben töltenie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top