nlc.hu
Sztárok

3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott Lagzi Lajcsi

3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott Galambos Lajos

Ítéletet hoztak Galambos Lajos 7 éve húzódó ügyében.

Galambos Lajos áramlopási ügye idén ősszel folytatódott, már hét éve húzódik a büntetőper. Első fokon felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve 11 millió forintos vagyonelkobzással is sújtották, ám az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: TV2)

A tárgyalás ma reggel folytatódott, ahol másodfokon is elítélték a trombitást. A Blikk azt írja, lopás és egyéb bűnök elkövetésében az elsőfokú ítéletet súlyosbították: Galambos Lajos 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie.

Galambos Lajos nem jelent meg a bíróságon, míg volt felesége, Boglárka ártatlannak vallotta magát a korábban ellene felhozott vádpontokban. Felvetődött ugyanis, hogy a trombitás exneje mégis tudott az illegális bekötésekről, ám ezt tagadja. Boglárkát első fokon felmentették, de az ügyészség fellebbezett, letöltendő szabadságvesztést kérve rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top