nlc.hu
Sztárok

Életfogytiglant kapott VV Fanni gyilkosa

Megszületett az ítélet VV Fanni ügyében: életfogytiglant kapott B. László

Négy és fél év után ítéletet hirdettek.

A 24.hu azt írja, a Fővárosi Törvényszék bűnösnek találta B. Lászlót emberölés bűntettében: életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a VV Fanni-gyilkosság gyanúsítottját, akit a tárgyalóteremben azonnal őrizetbe is vettek. Két héttel ezelőtt a férfi az utolsó szó jogán ártatlannak vallotta magát. 

„Hibáztam abban, hogy amikor 2017. 11. hó 20-án megérkeztem Novozánszki Fanni lakásába, és láttam, hogy Novozánszki Fanni magatehetetlen állapotban a kanapén fekszik, hogy nem rendőrt hívunk, hanem segítek elvinni Novozánszki Fannit azoknak az embereknek, akikkel B. Erika telefonon beszélt. Akkor ezzel segítek mind a kettejüknek” – mondta akkor. 

VV Fanni édesanyja sírva hallgatta az ítéletet. 

VV Novozánszi Fanni

Fotó: RTL archív

Négy és fél évvel ezelőtt tűnt el Novozánszki Fanni, ám nem sokkal később már emberölés miatt nyomoztak az ügyben. Több bizonyíték is arra mutatott, hogy B. László végezhetett az egykori valóságshow-szereplővel, majd tüntette el a holttestét. A legerősebb bizonyíték egy kamerafelvétel, amelyen a lány élettelen testét viszi ki házból a kocsihoz. Ezt a vádlott két héttel ezelőtt azzal magyarázta, hogy amikor megérkezett Fanni lakásába, a lány már eszméletlen volt, mert „túlszívta” magát. Kórházba akarta vinni, de Fanni barátnője, B. Erika – akitől a drogokat is kapta Fanni – nem engedte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top