nlc.hu
Sztárok

VV Fanni édesanyja hosszú évek után először szólalt meg

VV Fanni édesanyja hosszú évek után először szólalt meg: „Rettentően féltettem, éppen a munkája miatt”

Szerinte egyértelmű, hogy a vádlott B. László a lánya gyilkosa.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, B. Lászlót gyanúsítják a megölésével, aki másfél héttel ezelőtt az utolsó szó jogán felszólalt a bíróságon. Az ítélet egyelőre nem született meg, ám Fanni édesanyja reméli, a lánya gyilkosa élete végéig rács mögé kerül. Hosszú évek óta először szólalt meg Katalin, a Blikknek elárulta, tudta, miből él a lánya, de sosem hozta ezt fel ellene.

Novozánszki Fanni

Novozánszki Fanni (Fotó: Sajtóklub RTLII)

„Tudom, hogy sokan megszólnak ezért, de meg kell érteniük, hogy egy 24 éves felnőtt lányt senki nem tud megállítani. Nem papoltam neki, cserébe teljes őszinteséget és felfoghatatlanul sok szeretetet kaptam. Bármit is dolgozott, nekem ő a legcsodálatosabb ajándék az életemben. Minden szülőnek ilyen jó lányt kívánok. Rettentően féltettem, éppen a munkája miatt, azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy a legsúlyosabb árat kell fizetni az életmódjáért. Hiába telt el majd öt év, ugyanúgy hiányzik, mint az első nap” – mondta Novozánszki Sándorné, aki szerint egyértelmű, hogy a vádlott B. László ölte meg a lányát.

„Tisztázzunk valamit: szerintem a lányom gyilkosa egyértelműen a vádlott, B. László. A rendőrök jó munkát végeztek, a bizonyítékok önmagukért beszélnek. Az azonban tény, hogy a gyerekem a gyilkosság előtt nagyon félt valakitől, a zárat is többször lecseréltette. Nem tudom, ki lehetett ez a személy. Amikor az eltűnése utáni napokban felmentünk Fanni lakására, azonnal megjelent egy állítólagos barátnője, Era. Érdekesen viselkedett, a lányom naplóját akarta megtalálni mindenképpen. Nem gondolom, hogy a gyilkossághoz köze volt, de valamit titkolt, az szinte biztos. Sajnos Fanni nagyon jószívű és naiv volt, ezt pedig sokan kihasználták. Sok a furcsaság, amire talán soha nem kapok már választ” – mondta el Katalin, aki hamarosan személyesen is találkozik a vádlottal, amitől már előre nagyon fél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top