nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary főnyereménye

Egy élő pónit nyert tombolán Nótár Mary

Már a neve is megvan az új kis kedvencnek.

Nótár Mary igazi állatbarát, ami közösségi oldalain is látható, ugyanis rendszeresen oszt meg képeket kis kedvenceivel. Leginkább kutyájával, Puszival szokott pózolni, ám nemrég egy különleges fotót tett közzé, melyen egy ló van a háttérben, miközben egy pónit simogat. 

Nótár Mary

Nótár Mary (Fotó: Olajos Piroska)

A Bors megtudta, ez nem egy állatsimogatóban készült kép. 

Vannak birkáink, lovaink, nyolc kutyánk és egy cuki pónink is – kezdte a napilapnak az énekesnő, majd elmesélte, hogyan került birtokába egy miniló. – Ez egy nagyon vicces történtet: voltam egyszer egy rendezvényen, ahol tombolán egy pónit lehetett nyerni. Én is vettem szelvényt, de sajnos a húzás előtt el kellett indulnom a helyszínről. A családom tagjai azonban ott maradtak és mesélték, hogy pont az én számomat húzták ki. Mivel azonban nem voltam ott, új húzás volt és megnyerte más a minilovat. A szervező fülébe is eljutott a hír, hogy elvileg én nyertem a pacit, erre megkeresett és nekem ajándékozott egy igazi kis pónit. A neve Lina lett és a tanyán lakik a többi állatunkkal együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top