nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary és az anyagiak

Nótár Mary úgy érzi, az élet most kárpótolja anyagilag a kiesett hat év miatt

Nótár Mary kiadójával hosszú éveken át pereskedett.

Nótár Maryvel nagyot fordult a világ hat évvel ezelőtt, amikor összerúgta a port a volt zenei kiadójával. Egy elszámolási vita odáig fajult, hogy a felek a bíróságon kötöttek ki, de addig, amíg ott idén év elején meg nem született az ítélet, a kiadó rendelkezett Mary zenei jogaival, így letiltották a Facebookról, az Instagramról, és a Youtube-csatornáját is, alig volt bevétele – írja a Bors.

„Borzasztó nehéz éjszakáim voltak és még nehezebb nappalok, nem hittem el, hogy kibírom. A karrierem ugyan nem ingott meg egy pillanatra sem, de voltak egy páran, akik azon dolgoztak, hogy meginogjon vagy akár véget is érjen… Bármivel próbálkoztak a rosszakaróim, egy valamit nem tudtak eltüntetni: engem, azaz Nótár Maryt” – mondta az énekesnő, aki ma már nem panaszkodik, saját bevallása szerint rengeteg munkája van.

Nótár Mary-nek beindult a szekér

Fotó: Sajtóklub/Muzsika Tv

„Aranyozott kastélyt nem veszek belőle, de tény, hogy van okom azt gondolni, hogy most kárpótol az élet az elmúlt hat év keserűsége után” – mondta Mary.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top