nlc.hu
Életmód
Kiderült: ennyit keresnek a mulatós sztárok

Milliókat is megkereshetnek egy hétvége alatt a mulatós sztárok

Kikerült a mulatós zenészek gázsija.

A Blikk birtokába került egy lista, mely szerint vannak olyan mulatós sztárok, akik több millió forintot is kaszálhatnak egyetlen hétvége alatt. 

Kis Grófo

Kis Grófo (Fotó: Instagram)

Rajonganak az emberek a mulatós zenéért, ez lehet az oka annak, hogy akadnak olyan sztárok, akik egy hétvége alatt akár 10 fellépést is bevállalnak, persze vannak olyanok is, akiknek fontosabb a minőség a mennyiségnél. 

Illés Attila, az Eldorádo együttes frontembere a napilapnak mesélt egy kicsit a kulisszatitkokról. 

„Vannak nagyon népszerű előadók, akiknek már tavasszal megtelik a naptáruk, mint például Kaczor Ferinek, Suzynak, Bódi Csabinak vagy Kis Grófónak. Hihetetlenül népszerű a műfaj, magunk sem gondoltuk, hogy ennyire, amikor az együttessel négy éve saját, poposabb számokat kezdtünk írni. Akár fiatalabb, akár idősebb közönségről van szó, már kiabálják is, hogy a Nézését meg a járását. Van, aki szinte mindent elvállal, és egy hétvégén hét-tíz helyszínen is fellép. Ezt általában két nap alatt »zavarják le« – általában péntek-szombat a rendezvények napja. Az átlagos, háromszázezer forintos árat tekintve ez az jelenti, hogy egy hétvége alatt akár hárommillió forintot is bezsebelhet egy formáció” – mondta Attila. 

Bódi Guszti és Bódi Margó egy negyven perces fellépéssel 506.000 forintot keresnek, Kis Grófo 35 percért 403.000 forintot kér el, és szintén ennyit kap Nótár Mary öt perccel hosszabb előadásért. A legtöbbet a 3 +2 zsebeli be, ugyanis egy kilencven perces hakni 1.265.000 ft. 

Egy hónappal ezelőtt már kiszivárgott egy lista, melyen a zenekarok koncertjeinek ára szerepelt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top