Kínos: Hajdu Steve még saját magát sem ismerte fel

F.C. | 2024. Május 20.
A The Floor vetélkedő párbaján kellett volna bizonyítania a színésznek.

A Drága örökösök színészei is próbára tették magukat a The Floor csatamezején. Kiss Anna Laura, Lengyel Ferenc, Hajdu Steve, Magyar Attila és Varga Balázs a game-show eddigi játékosaihoz hasonlóan saját kategóriákat választva várták, hogy párbajozhassanak a kvízműsorban. A május 21-én visszatérő Drága örökösök színészei Szujó Zoltán vezetésével meneteltek végig a kihívásokon.

Kínos helyzetbe került Hajdu Steve a game-show-ban – Forrás: RTL / The Floor – videó

A The Floor párbaján Varga Balázsnak és Hajdu Steve-nek azt kellett bebizonyítaniuk, hogy minden karaktert ismernek a sorozatból, ám alig jutott eszükbe, hogy egy-egy színész vagy színésznő kit alakít a szériában. Hajdu Steve izgalmában még a saját fotójától is lefagyott, majd rákérdezett: “Ez én vagyok?”

Könnyebben tudtam volna felsorolni, ha operatőröket mutattok” – vonta le a végén a tanulságot nevetve.

Amúgy a Drága örökösök befejező évadában sem lesz hiány nyomozásból, komikus helyzetekből és szerelemből. Az új széria számos izgalmas fordulatot hoz majd az ökörapáti lakók és a Szappanos család életébe: elindul a nyomozás a Róna presszóban történt robbanás ügyében, a korona utáni hajszába pedig nem csak a teljes Szappanos család és a helyiek szállnak be, de a fél szerb alvilág, sőt még egy gazdag sejk is. A tavasz a szerelmet is elhozza Ökörapátiba, ahol felbolydulnak a szívek: Józsi különös meglepetést talál ki szíve választottjának, Subicz szerelme a postáskisasszony felé talán viszonzásra talál, Dani házassága viszont Stefi miatt soha nem látott válságba kerülhet.

A sorozat 6. etapja a tavasz végén és nyáron kerül képernyőre.

Exit mobile version