Amerikába költözhet az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Törőcsik Dániel

F. B. | 2024. Május 22.
Megkapta munkavállalói engedélyét Amerikában Törőcsik Dániel, aki bár jegyet váltott magának így az ˝ígéret földjére˝ egyelőre még nem költözik.

Törőcsik Dániel a jövőbeli terveiről és kapcsolatáról adott egy bensőséges interjút a Story magazinnak párja, Bíró Bea társaságában. Az Éjjel-Nappal Budapestben nagy sikerre szert tevő, ma már tetoválóművészként tevékenykedő híresség elárulta, hogy nagy elképzelései vannak a jövőre nézve, amelynek megvalósításán már egy ideje dolgozik. 

Fotó: Birton Szabolcs

„Mivel én nem mindig dolgozom Budapesten, kevesebb időt tudtunk együtt tölteni. De megjelent hírekkel ellentétben nem élünk távkapcsolatban. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy egy hónapból nagyjából egy hetet külföldön, Németországban töltök. De a bázis továbbra is Budapest, ahol ­Beával élek” – kezdte a tetoválóművész, aki könnyen lehet, hogy hamarosan az Egyesült Államokban is kamatoztathatja tudását, nemrég ugyanis munkavállalói engedélyt kapott kint.

 „Az amerikai bevándorlási hivatal két évig vizsgálódott, mire megkaptam az engedélyt. Be kellett nyújtani egy csomó papírt, rengeteg dolgot ellenőriztek.

Ez egy megvalósult álom, hiszen az Egyesült Államok a tetoválás fellegvára, az ottani művészek a legjobbak. Hatalmas elismerést jelent, hogy ők szeretnének velem dolgozni. 

Be kell vallanom, Budapesten kívül sehol nem éreztem magam annyira otthon, mint New Yorkban. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy ez most mégis inkább távlati cél” – árulta el Törőcsik.

Bár álmai megvalósításában párja is támogatja, azt tisztázták, hogy egyelőre még nem opció köztük a költözés, hiszen a modellnek is rengeteg terve van még a jövőre nézve itthon, Magyarországon. 

„Nekem is nagyon bejött New York. Már kétszer voltam kint Danival. Közel áll hozzám az amerikai mentalitás. Őszintén szólva, sokkal közelebb is, mint a magyar. (…) Három éve jöttem haza Hongkongból, ahol tíz évig éltem. Mostanra barátkoztam meg a gondolattal, hogy itthon maradunk. Dani elképesztő dolgokat ért el a szakmajában, és most jutottunk el arra a pontra, hogy a kapcsolatunkra tudunk koncentrálni” 

Exit mobile version