Megtámadták A Nagy Ő Virágját Balin: „Sikítottam és futottam”

F.C. | 2024. Május 28.
Kellemetlen élményeiről vallott.

A modellként és fitneszversenyzőként tevékenykedő Péntek-Gyulai Virág – aki A Nagy Ő két évadában is versenybe szállt – egy szépségverseny miatt utazott Balira, ahol Erdélyt képviselte. Az ott tartózkodása alatt azonban nem minden úgy alakult, ahogy tervezte: ijesztő támadás érte.

Péntek-Gyulai Virágnak orvoshoz kellett fordulnia a támadás után – Forrás: TV2 / Tények plusz – videó (2023.11.30.-i adás)

“Egyik nap elmentünk egy majomrezervátumba is, ahol megharapott egy majom. Még a hajamat is megtépte. Sikítottam, és futottam. (…) Elég ijesztő volt, amikor megharapott, mert amilyen pici, olyan erős. Rohannom kellett veszettség elleni oltásért, mert ott nem nagyon kezeltek le vagy foglalkoztak ezzel”mesélte a Ripostnak.

Ugyan a majomtámadást borzasztó élményként élte meg, ennek ellenére nagyon élvezte az indonéziai útját. “Nagyon jó volt maga a verseny, szép volt Bali” – mondta el Nagy Ő Virág, aki most éppen nem keresi a szerelmet.

A fitneszmodell amúgy továbbra is tartja a kapcsolatot Jákob Zolival, akinek a szívéért versenybe szállt a legutóbbi társkereső reality-ben. Ezt az üzletember kotyogta ki a minap. “Edinával és Virággal szoktam pár szót váltani, illetve szerveztek egy bográcsozást, ahol ott volt Erika és Nati is”árulta el a napokban a milliárdos.

Exit mobile version