Kovács Áron 50 évesen lett újra édesapa

S. Z. | 2024. Május 30.
A műsorvezető 25 évvel fiatalabb felesége, Zsófia először mutatta meg a kisbabájukat, aki nemrégiben született, és már külföldön is jártak vele.

Kovács Áron 25 év házasság után vált el a feleségétől, majd 2022 nyarán mutatta meg új párját, aki 25 évvel fiatalabb nála. A műsorvezető tavaly megkérte Zsófi kezét, nem sokkal később pedig kiderült, hogy első közös gyermeküket várják.

Most kiderült, hogy már meg is született a baba, sőt már utazásra is indultak vele. Erről nemrégiben a fiatal édesanya megosztott egy fotót a közösségi oldalán, amelyet a Blikk szúrt ki.

A Facebookra kitett képen az látható, hogy az édesanya a karjában tartva megpuszilja a pár hónapos kisfiát egy szűk olaszországi utcán. A fotó alapján úgy tűnik, hogy a család az olaszországi Comói-tónál, a festői Bellagióban pihent.

Kovács Áron a Lennél című dalát adja elő A Dal 2023 második elődöntőjében 2023. április 22-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Kovács Áronnak első házasságából már született két gyereke, nemrégiben pedig így beszélt arról, milyen érzés, hogy hamarosan újra apa lesz: „Igen, majd idősebb leszek a fiamnál, meg igen, majd lehet röhögni rajtam, hogy nagyapád jött érted az óvodába, de közben meg a jó oldala az, hogy fiatalon tart.”

Exit mobile version