nlc.hu
Sztárok

Kovács Áronék babavárása

Babát vár Kovács Áron 25 évvel fiatalabb párja

Hamarosan háromgyerekes apa lesz az énekes-műsorvezető.

Kovács Áron ritkán ad interjút, a magánéletéről pedig végképp nem szokott mesélni, most azonban kivételt telt, és többek között a 25 évvel fiatalabb párjáról, Zsófiról is beszélt a BEST magazinnak.

Kovács Áron

Kovács Áron A Dal 2023 első válogatóján – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Négy éve ismerem a mátkám, és nemhogy enyhülne az iránta érzett szerelmem, hanem egyre erősödik” – árulta el a hamarosan 50 éves énekes-műsorvezető, akinek az első házasságából két gyereke van, most pedig a harmadik baba jön.

„Még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe” – vallotta be A Dal 2023-ban is versenyző Kovács Áron. – A család hitből, szeretetből, álmokból és játékból összegyúrt valóság, egy csoda. Úgyhogy én alig várom, hogy ezt folytathassam, és egy új élettel elkezdjem ugyanezt a munkát” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top