nlc.hu
Sztárok

Kovács Áron újra szülővé válik

Kovács Áron az apaságról: „Majd lehet röhögni rajtam, hogy nagyapád jött érted az óvodába”

25 évvel fiatalabb párja hamarosan gyermeket szül neki.

Ahogy korábban megírtuk, ötvenévesen újra édesapa lesz Kovács Áron. A műsorvezető a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt arról, milyen érzés, hogy hamarosan újra gyereke születik.

„Igen, majd idősebb leszek a fiamnál, meg igen, majd lehet röhögni rajtam, hogy nagyapád jött érted az óvodába, de közben meg a jó oldala az, hogy fiatalon tart. Plusz az idősebb szülő jobban tudja egy fiatalnál, mik az értékes pillanatok, mik a fontos üzenetek, mire van igazából szüksége a gyereknek. Én élek-halok a gyerekeimért, a legjobb barátaim egyébként, és én gyerek maradtam, nem véletlenül szeretem a gyerekek társaságát. Nagyon jól megértem őket, és magamat is jól megértetem velük, mert elég közel vagyunk egymáshoz, az életkor ellenére” – magyarázta Kovács Áron, aki azt is elmondta, hogy nagyobb gyermekei is várják a kistesó érkezését. A Bors arról cikkezik, hogy a híresség újabb csemetéje már házasságba érkezik, a pár ugyanis nemrég egybekelt. 

Kovács Áron

Kovács Áron (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top