Kőgazdag Metta napszemüvege többe kerül, mint sokak egyhavi fizetése

F. B. | 2024. Június 04.
A Kőgazdag fiatalok műsorának sztárja bevallotta, hogy bár rengeteg drága terméket is magáénak tudhat, mégis helyén tudja kezelni a luxusvásárlást.

Dulin Metta elárulta, hogy bár szereti a szép luxustermékeket, igyekszik arra, hogy megtalálja a középutat a felesleges pénzszórás és az állandó megszorítások között. 

Fotó: Sajtószoba TV2

„Engem egészen pici korom óta arra tanítottak a szüleim, hogy értékeljem, amim van. Nem kaptam meg ész nélkül mindig mindent, amikor csak kinyitottam a számat. Próbáltak arra tanítani, hogy akkor jutsz egyről a kettőre, ha nem folyik ki a pénz a kezedből” – fejtette ki Metta, aki szinte már Dubajba is csak hazajár.

Metta azt is megosztotta, hogy tudja, hogy a tárgyak érte vannak, nem pedig ő van értük, így igyekszik egyfajta balanszt megtalálni a pénzköltésben. Bár nem emeli piedesztálra a holmijait, arra azonban harap, ha takarítónője nem figyel rájuk eléggé. A tehetős lány a Kőgazdag fiatalok forgatása alatt például figyelmeztette a takarítót, hogy fel ne borítsa a csizmáját, mert többe került, mint a nő félhavi fizetése.

„Például nagyon nagy becsben tartom az autómat. Mindig nagyon vigyázok rá, nehogy összetörjem, viszont simán fogom és belerakom a kerékpáromat, ami koszos és sáros tud lenni. Jelenleg költözöm és bele szoktam rakni kisebb dolgokat, bútorokat, amikkel tudom, hogy akár sérülést okozhatok, viszont nekem most arra van szükségem, hogy elvigyem A-ból B-be a dolgokat” – részletezte világlátását Metta, aki jelenleg a tihanyi ingatlanját újítja fel.

„Szerintem mindenki máshogy kezeli és értékeli a pénzt. Velem is meg szokott esni, hogy leejtem a napszemüvegemet, ami annyiba kerül, mint másnak a havi fizetése, vagy többe, viszont amikor leveszem, mindig a tokjába rakom vissza” – mondta a Ripostnak.

Exit mobile version