nlc.hu
Utazás

A Kőgazdag Fiatalok Mettája a dubaji útjairól

A Kőgazdag Fiatalok Mettája nem turistaként tölti az idejét Dubajban, már szinte hazajár

Csak a szállásra milliókat költ.

Rendszerint Dubajban szokta tölteni az év elejét Dulin Metta az időjárás miatt. “Nagyon fázós típus vagyok, ilyenkor pont kellemes idő szokott lenni” – indokolta a Ripostnak a Kőgazdag Fiatalok sztárja.

Metta

Metta már többször megfordult Dubajban, imádja – Fotó: Sajtószoba

A tehetős fiatal rengeteget utazik egy évben, de az Arab Emírségek nagyvárosába már szinte hazajár és nagyon otthonosan érzi ott magát. “Nem egy kifejezett turista vagyok Dubajban. Igazából rengeteget voltam már itt, szóval átlagos hétköznapi életet élek itt. Megvannak a kedvenc boltjaim és a kedvenc programjaim már itt” – árulta el Metta, aki a Nagy Ő-ben is versenyzett Árpa Attila szerelméért.

Ami a kinti szállását illeti, milliókba kerül. A Kőgazdag Fiatalok Mettája ugyanis mindig a híres Pálmafaszigeten száll meg, ahol az apartmanok átlagos bérlési ára naponta 150-200 ezer forint. Ráadásul az is fontos számára, hogy olyan helyen lakjon, ahonnan látszódnak a város fényei. “Ha már megtehetem, akkor minden komfortom meglegyen” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top