nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Metta bizonyítja, hogy gazdag

Kőgazdag Metta leereszkedő stílusban bizonyítja, hogy gazdag: „Ha csóró lennék, hidd el, nem itt laktam volna”

Muszáj volt megmutatnia.

A tavalyi Nagy Ő után most a Kőgazdag Fiatalokban szerepel Metta. Sokan megkérdőjelezik, hogy a TV2 műsorának sztárjai valóban olyan tehetősek-e, mint azt mutatják. 

Metta

Fotó: Instagram

Metta a Nagy Ő-ben nem hangsúlyozta, hogy kőgazdag lenne, most viszont azt mutatja, olyan életet él, ami távol áll az átlagétól. Hogy egy apró részletet idézzünk: a műsor első epizódjában azért szúrta le a házvezetőnőjét, mert felborította a csizmáját, ami állítása szerint többe kerül, mint a hölgy egy havi keresete. Sokszor elmondta, az ő élete az utazgatásról szól. Mégis sokan úgy vélik, ez csak színjáték. 

A lány most úgy érezte, neki be kell bizonyítania, hogy gazdag, ezért 24 óráig elérhető Instagram-történetében dubaji útjáról számolt be. Egy követőjének a kérdésére, miszerint Metta csak kamuzik és valójában „csóró”, kedvesen elmagyarázta neki és azoknak, akik nem értenének a luxusszállodákhoz és a pénzváltáshoz, hogy mennyit is költ egy ilyen kiruccanáson. 

„Ez a kép az Address Beach Resort medencéjében készült, ahol csak a hotel vendégei tartózkodhatnak. Nézd végig az Instám, hogy amúgy mennyit utazom, hol ülök a repülőn és milyen autóval járok… Ja, és mutatnám, hogy az említett hotelben mennyibe kerül egy éjszaka. Ha csóró lennék, hidd el, nem itt laktam volna. Persze, van ennél drágább hotel is, de azért ne nevezzük már csórónak azt, aki ilyen helyeken aludhat… Mutatom a hotel árát egy éjszakára most: 1483 euró, segítek, 578 ezer forint/éjszaka” – írta a Metta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top