nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor lepattintotta Mettát

Kőgazdag Fiatalok: Eddig tartott Schmuck Andor és Metta románca

Pedig még el is hittük, hogy ez összejöhet.

A Kőgazdag Fiatalok elmúlt két adásában középpontba került Metta szerelmi élete. A fiatal lány ugyanis a műsor elején elárulta, éppen társat keres, aki jó, ha idősebb nála és még pénze is van. 

Schmuck Andor

Schmuck Andor

Schmuck Andor került képbe, aki elhívta Mettát randizni, ő pedig a fent említett elvárásoknak megfelelően igent is mondott. Sőt, a romantikus vacsora után még egy romantikus esküvői fotózáson is részt vettek, melyen kicsikét úgy tűnhetett, mintha valóban működne a kémia. Andor közben egy interjúban el is mondta, nem állt távol tőle ez a program. „Régi emlékeket idéz, hiszen én már kétszer voltam házas, és a harmadik házasságom, hogyha lesz, akkor az a remény diadala lesz a tapasztalat fölött. Tervezem, hogy legyen harmadik. Egy bizonyos, hogy egy csodaszép hölgy lesz a jövendőbelim” – fogalmazott a politikus, aki azt sem titkolta, szép összeget kapott azért, hogy elvállalta a szereplést a műsorban. 

Ám úgy tűnik, ez a románc csupán pár napos volt. A pénteki előzetesben annyit láthatunk, rossz híreket kap Metta. 

„Hogy ne árulják zsákbamacskát, ez az utolsó randevúnk” – jelentette ki Andor, amire a lány megdöbbenten kérdezett vissza, hogy ez micsoda. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top