nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor és Metta esküvői fotózása

Kőgazdag Fiatalok: Schmuck Andor máris karikagyűrűt húzott Metta ujjára

Csak úgy izzott közöttük a levegő.

A Kőgazdag Fiatalok keddi adásában Schmuck Andor is feltűnt, ugyanis Mettával egy romantikus randin vettek részt. A lány a találkozó után elárulta, rendkívül izgult, tetszeni fog-e a politikusnak, de végül nagyon jó hangulatban telt a vacsora. Annyira, hogy Metta el is hívta a férfit egy következő találkozóra, ami ráadásul egy esküvői fotózás volt. 

Szerdán bemutatásra is került az a bizonyos fotózás, melyről Andor így nyilatkozott később: „Régi emlékeket idéz, hiszen én már kétszer voltam házas, és a harmadik házasságom, hogyha lesz, akkor az a remény diadala lesz a tapasztalat fölött. Tervezem, hogy legyen harmadik. Egy bizonyos, hogy egy csodaszép hölgy lesz a jövendőbelim.”

Schmuck Andor és Metta

Schmuck Andor és Metta

Az alkalom megkövetelte, hogy Andor és Metta gyűrűt húzzanak egymás ujjára, és bár úgy tűnt, izzik közöttük a levegő, a politikus valójában teljesen mással volt elfoglalva. 

„Azt gondolom, legyőztem magamban azt, hogy elképesztően tériszonyos vagyok, és így igazából csak a magasságra tudtam gondolni, meg arra, hogy nagyon nagyon be vagyok rosálva… Így az a megható pillanat, ami egyébként lehetett volna, hogy egymás ujjára gyűrűt húzunk, igazából az életért való küzdelem jegyében zajlott nálam.” 

„Életem első gyűrűhúzásán túl vagyok” – örömködött viszont Metta, aki ügyet sem vetett arra, hogy „vőlegénye” éppen mivel küzd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top