nlc.hu
Sztárok

Metta Schmuck Andorral randizik

Kőgazdag Fiatalok: Schmuck Andorral megy randizni Metta

Hátha egymásra találnak.

Schmuck Andor túl van két váláson, tavaly pedig szakított fiatal barátnőjével. Egy ideig élvezte a szingli életet, jó ideje viszont újra párkeresésbe fogott. A politikus rengeteg randevún van túl, melyekről egy könyvet is tervez írni. Bár egyszer egy jósnő azt mondta neki, 2022-ben megtalálja a nagy Ő-t, ez úgy tűnik, kicsit késik. 

Metta és Schmuck Andor

Metta és Schmuck Andor

Talán éppen az a Metta lesz az, aki tavaly a Nagy Ő-ben, idén pedig a Kőgazdag Fiatalokban szerepel. A szőke lány ugyanis a műsor elején elmesélte, éppen társat keres, aki mindenképp legyen nála idősebb, legyen pénze és szabadideje utazgatni vele. A Kőgazdag Fiatalok kedd esti előzeteséből úgy tűnik, lehet, ez a férfi Schmuck Andor lesz, ugyanis egy romantikus vacsorán vesznek részt. 

„Végül is beadtam a derekamat egy randira – mondta Metta, aki a randin nagyon felszabadultan viselkedett, amit Andor ennyivel kommentált. – Alig ismerjük egymást és már elvitte a kalapomat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top