nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor a Kőgazdag Fiatalokról

Ezért vállalta el a Kőgazdag Fiatalokat Schmuck Andor: „A tiszteletdíjból 15 szépkorúnak kifizettem a rezsielmaradását”

Azért Mettának is örült a politikus.

A Kőgazdag Fiatalok tegnapi adásában Schmuck Andor is feltűnt, ugyanis Mettával egy romantikus randin vettek részt. 

Schmuck Andor

Schmuck Andor a Kőgazdag Fiatalokban

A gazdag lány már a műsor elején leszögezte, olyan társat keres magának, akinek van pénze és idősebb nála, éppen ezért szinte gondolkodás nélkül mondott igent, amikor a politikus vacsorázni hívta. A randevú után Metta elárulta, rendkívül izgult, fog-e tetszeni a férfinak, akinél nem várta meg, hogy második találkozót kérjen, hanem már az étteremben megkérdezte, elkísérné-e egy esküvői fotózásra. 

Andor a Blikknek mesélt arról, mit gondol Mettáról. „Emberileg és szakmailag egy nagyon kedves, bűbájos és céltudatos hölgy – magyarázta, interjújából pedig kiderült, arra a bizonyos fotózásra a mai epizódban fog sor kerülni. – Régi emlékeket idéz, hiszen én már kétszer voltam házas, és a harmadik házasságom, hogyha lesz, akkor az a remény diadala lesz a tapasztalat fölött. Tervezem, hogy legyen harmadik. Egy bizonyos, hogy egy csodaszép hölgy lesz a jövendőbelim.”

Ugyan azt nem árulhatta el, miként alakult a kapcsolatuk Mettával, arra viszont kitért, hálás azért, hogy a Kőgazdag Fiatalokban szerepelhetett. „Ebből a tiszteletdíjból 15 szépkorúnak tudtam kifizetni a rezsielmaradását.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top