Kovács Patrícia elmagyarázta, miért nem mesél a párkapcsolatáról

Á.K. | 2024. Június 06.
Végtelenül igazságtalannak érzi, hogy fordított helyzetben – vagyis ha a férfi volna az idősebb – a jelenlegi kérdések fel sem merülnének.

Kovács Patríciáról tavaly óta tudjuk, hogy egy párt alkot színészkollégájával, Medveczky Balázzsal. A hírt maga a színésznő leplezte le az Insta-oldalán, megelőzve a pletykákat. A köztük lévő 15 év korkülönbség miatt a hír nagy vihart kavart, de a színésznő és párja úgy látja, nem az ő dolguk, hogy ezt kommentálják.

Kovács Patrícia egy 2022-es filmbemutatón (fotó: Profimédia)

Kovács Patrícia most egy Nők Lapja Évszakoknak adott interjúban mesélt erről, amiből a 24.hu idézett.

Két ember találkozott, nem két generáció. Én tizennyolc évesen egy harmincnyolc éves férfival jártam, pedig az húsz év korkülönbség, de nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. De nem szeretek erről beszélni, mert végtelenül igazságtalannak érzem, hogy fordított helyzetben, ha a férfi az idősebb, ez a kérdés fel sem merülhet. És azért sem szeretünk részleteket megosztani erről Balázzsal, mert nincs szükségünk se visszaigazolásra, se like-okra, se drukkolásra, arra meg pláne nem, hogy megkérdőjelezzék a történetünket, és esetleg megbélyegezzenek. Sok hibát elkövettem régebben amiatt, hogy túlságosan nyitott voltam a magánéletemmel kapcsolatban. Ebből a szempontból szeretnék vigyázni az életünkre

– magyarázta a színésznő, akitől a közeljövőben aligha hallhatunk a témában ennél többet.

Exit mobile version