„Szeretem, ha van mit fogni egy nőn” – Házasság első látásra Geri elmondta, milyen nőre vágyik

Á.K. | 2024. Június 09.
Elárasztják őt az üzenetek a műsor óta, rengetegen akarnak ismerkedni vele, de randizni még nem volt. Most azt is elmondta, milyen nőknek lehet esélye nála.

Bár Geri és Bogi villámesküvőjéből nem lett hosszan tartó boldogság, ez még nem szegte kedvét Szandavári Gergelynek, aki nyitott maradt a szerelemre, és azt mondja, bármikor készen áll arra, hogy újra megállapodjon. Egyelőre ezért különösebb erőfeszítéseket sem kell tennie, mert a közösségi médiában sorra írnak neki a nők, volt, aki egyenesen azzal jelentkezett, hogy szeretné, ha elvenné őt feleségül.

Szandavári Gergely készen áll az igaz szerelemre (fotó: press.tv2.hu/Fotocentral)

A szélsőséges üzenetekre nem reagál, de a szimpatikusakra vissza szokott írni, de csak módjával, randizni pedig még nem volt – írta meg a Story.

Elég válogatós vagyok, de készen állok arra, hogy újból megállapodjak. Gyereket, családot is nagyon szeretnék, ehhez viszont előbb egy megfelelő nőt is kell találnom.

Intelligens, életigenlő, családcentrikus és persze dekoratív nőre vágyik, a nagyon vékony lányok pedig nem az esetei („Szeretem, ha van mit fogni egy nőn”), de negyvenévesen azért már nem ez számára a prioritás.

Exit mobile version