nlc.hu
Sztárok
A Házasság első látásra legnagyobb vitái

„Nem fogok megsértődni, de marha ideges leszek” – összeszedtük a Házasság első látásra legnagyobb balhéit

A 30 részes műsorban alig volt olyan pillanat, ami ne tartogatott volna valamilyen drámát, feszültséget. Azonban kétségtelen, a reality pikantériáját a legnagyobb veszekedések és a botrányos viselkedés adták.

Nem újkeletű műsor a Házasság első látásra című valóságshow, hiszen 30 országban több mint 100 adást élt már meg. Sőt, 2017-ben az RTL-n is futott, bár csak egy évadot adott le a csatorna. Idén a TV2 vette elő és porolta le a formátumot, mint látható, a legtökéletesebb pillanatban. Az elmúlt hetekben szinte minden médiumban, kommentszekcióban, közösségi oldalon erről a műsorról volt szó. Nemcsak egy-egy párnak volt hatalmas rajongótábora, de önmagában a szereplők is megosztották az embereket. Volt, akit jóformán mindenki utált, de olyan is, akinek egy ország szurkolt. 

A pénteki finálé tartogatott némi meglepetést, hiszen olyan párok mondtak egymásnak nemet, akik hetekig azt mutatták, hogy egy hullámhosszon vannak, olyan párok viszont együtt maradtak, akikre valószínűleg senki sem fogadott volna. Szemben a műsor elejével, hiszen a címéhez hűen, a szereplők csak az oltár előtt találkoztak egymással, majd egy idegennek fogadtak örök hűséget. 

Ahogy minden kapcsolat, az övék is tele volt bukkanókkal

Bogi nagy reményekkel készült a menyegzőre, mely előtt kijelentette, a srác nem is érdekli, csak a buli legyen jó. Ahhoz képest, hogy nem érdekelte, hetekig Geri idegein táncolt. A friss ara férje minden lépésébe belekötött, kezdve onnan, az ágy mely oldalán alszik, és hogyan tartja a kezét étkezés közben. Szinte irigykedve figyelték az emberek Gerit, akinek birkatürelme volt Bogi rigolyáihoz. Nem kétséges, lehet, hogy mi már a második beszólásánál ajtót mutattunk volna a fiatal menedzsernek. 

Geri és Bogi (Fotó: TV2)

Geri és Bogi (Fotó: TV2)

Geri hetekig igyekezett megfelelni Boginak, ám nem meglepő módon, volt egy pillanat, amikor nála is betelt a pohár. Egy romantikusnak induló vacsorán felhozta összes sérelmét, amit feleségével szemben érzett.

Nem tudod magad kifejezni… Dobálózol mindennel, de nem tudod elmondani, miért… Engem felidegesítesz ezzel az egésszel, nem fogok megsértődni, de marha ideges leszek. Te eljöttél erre a kísérletre, hogy feszegessed a határaidat, engem nem bántasz meg, csak felidegesítesz. Van egy fal, amit nem engedsz áttörni. Szapulsz… Megmondtad, ezt ne csináljam, azt ne csináljam. Mondd meg, de egy nap ne ötvenszer szólj rám. Neked az a legfontosabb, hogy felrakom-e a kezemet, amikor eszünk

– magyarázta indulatosan Geri, majd faképnél is hagyta könnyeivel küzdő feleségét. Dühében azt találta mondani, Bogival innentől kezdve még csak barátkozni sem akar.

Másnap Bogiék – még mindig kicsit indulatosan – meghozták a döntést, inkább szakítanak. A kísérlet korlátai azonban ezt nem engedték, így a három szakértő, Gaál Viktor, Tóth Melinda és Sarkadi Bálint segítségével zöld ágra vergődtek. Ezt követően mondhatni, a legkiegyensúlyozottabb párnak tűntek, akik a humor útján egyre jobban közeledtek egymás felé.

Végső döntésük alapján a házasságot a kísérlet végén lezárták

Nelli és János kapcsolatát – ahogy a legtöbb párét, akik csak az oltárnál találkoznak – szintén több akadály hátráltatta. János minden pillanatot megragadott, hogy fizikai kontaktot létesítsen feleségével, ám minduntalan falakba ütközött. Hamar odáig fajult, hogy egy történetet is csak csók árán lett volna hajlandó elmondani. Nem csoda, a feleség ezt igazi zsarolásként élte meg. Nelli nehezen nyitott János felé, amit egy idő után ő sem tudott szó nélkül hagyni. 

Ez meddig fog tartani? Azért mégiscsak a feleségem vagy” – vonta kérdőre János Nellit, amikor utóbbi továbbra is külön ágyban szeretett volna aludni.

A falakat én állítom fel, mert nem tartok ott érzelmileg, ahol te és úgy érzem, elvárások vannak felém. Minél jobban presszionálnak olyan dolgokban, amit én nem szeretek, annál magasabb falat húzok. (…) Nem arról van szó, hogy emberileg nem vagy szimpatikus, de mindig azzal jössz, hogy a feleségem vagy, hogy a nászúton vagyunk, hogy én még nem tartok ott. De azért, mert mások az érzéseink egymás felé.

– fakadt ki Nelli, amit János továbbra sem tudott megérteni. 

Bár idővel szépen lassan, de ledőltek a falak, Nelli a végső döntésében visszautasította Jánost, ezzel lezárva a házasságukat

Utólag visszatekintve, abszolút Gyöngyi és Csaba tették meg a legnagyobb utat. A mézesheteken Gyöngyi képtelen volt magához közel engedni újdonsült férjét, ugyanis nem érzett fizikai vonzalmat. Eközben saját határait átlépve, minden extrém programon részt vett, amit Csaba kitalált. Idővel, a vonzalom hiányát a terapeuták elé vitték, akik leckeként adták fel, hogy szépen lassan, de közeledjenek egymás felé. A feleség, mint jó diák, eleget is tett volna a terapeuták kérésének, ám ennél a pontnál Csaba húzta be a kéziféket, mivel azt érezte, ezt kedvese csak kényszerből teszi. Gyöngyi beismerte, azért félt közeledni férjéhez, mert korábban rengeteg csalódás érte. 

A hat hét elteltével végül egy hullámhosszra került a páros, és mindketten meghatódva jelentették ki, együtt tervezik a jövőt

Hilda már a házasság elején sem kertelt, a neki szánt férj, Laci nem volt az esete. Habár pillanatok alatt kialakult köztük a kémia és a nászút romantikusan telt, a feleség egyből megingott, amikor a többi párral találkoztak. Petra férje, Andris ugyanis felkeltette az érdeklődését, majd egy rövid beszélgetés után számot is cseréltek.

Hildának azonban leesett, Andris nem csak felé közeledett, hanem Enikő felé is, így úszni hagyta a lehetőséget. Ám nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor bekavart Petrának. A kísérlet végéhez közeledve a terapeuták párcserés vacsorára küldték a friss házasokat, amikor Petra Hilda férjével került össze. A megerősödött kapcsolatba tett még egy utolsó próbát Petra, hátha be tud férkőzni, azonban Laci visszautasította a lány flörtölését. Ezt követően Petra felvállalta tetteit Hilda előtt is, aki az emlékezet kiesése miatt, az összes pár előtt azt mondta, Petra egyáltalán nem említette, hogy flörtölt férjével. Ezzel a kijelentésével pontot is tett Petra és Andris kapcsolatára. 

Hilda és Laci a műsor legvégén úgy döntöttek, nem házastársakként, de folytatják kapcsolatukat. Arra máig nem derült fény, Hilda a műsort nézve rájött-e, mennyi kárt okozott a háttérben folytatott kis ügyleteivel

Andrisról bátran ki lehet jelenteni, ő volt a Házasság első látásra főgonosza. Nem csak azért, mert szinte az összes lánynál bepróbálkozott, amint lehetősége volt rá, de emellett csúnyán alázta és bántotta feleségét. Petrának nem egyszer mondta, hogy taszító, a gondolattól is rosszul van, hogy a közelében van.

A kísérlet végét meg sem várta, egy férfiatlan húzással elküldte otthonából Petrát. Míg a lány pakolt, csak a kanapéról sértegette és közölte, nem hajlandó felesége után takarítani. Ennél a pontnál az internet egy emberként támadta Andrist, aki erre a nyomásra még egy bocsánatkérő TikTok-videót is készített, mindhiába. A nézők szimpátiáját nem nyerte vissza.

@lovingarmsmusic Tanultam, tanulok és még tanulni fogok 😇 @Dávid Petra @Szandavári Gergely ♬ Another Love: Piano with Rain - Andy Morris

Az utolsó vacsorán még „bocsánatot kért” Petrától, aki a hallottak alapján elviharzott és a mosdóból hallgatta, míg a többi pár tapssal jutalmazta képmutató férjét

Nehéz eldönteni, hogy az összes balhé közül melyik vitte a prímet, de biztosan dobogós Enikő és Peti drámája. A kapcsolatuk mind közül a legjobban indult, majd Enci egy szemvillanás alatt tette tönkre. Egy vita után egyből Andrishoz fordult némi vigasztalásért, akit nem kellett kétszer invitálni a flörtre. Miután ezt Petra sérelemként felhozta, Enikő magyarázkodásra szorult férje előtt. Petit nem hatotta meg felesége, és azonnal elküldte otthonából. Ezt követően Enikő először Petit, majd Petrát, de még Andrist is hibásnak tartotta a saját rossz döntései miatt, csak magát nem.

A magyarázkodással az utolsó pillanatig nem tudott leállni, amit természetesen Peti is megunt már a végére. Még a terapeuták sem tudták meggyőzni arról, értse már meg, milyen érzéseket okozott férjében. Enci sokszor fakadt könnyekre, könnyek nélkül, de egy idő után nem csak férjét, a nézőket sem tudta meggyőzni. Andrishoz hasonlóan, erős ellenérzést váltott ki az emberekből.

Talán az ő történetük lezárása volt a legmeglepőbb, ugyanis Peti nem bocsátotta el feleségét, hanem felajánlotta neki, folytassák a kapcsolatukat, csak ne férjként és feleségként

Hogy a jövőben melyik kapcsolat maradt tartós, és hogyan változott a párok egymáshoz való viszonyulása, nemsokára kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top