nlc.hu
Szabadidő

Gerinek elege lett feleségéből

Házasság első látásra: Geri besokallt a feleségétől, lehet, hogy Bogi végleg elvágta magát

Geri úgy érzi, még csak barátkozni sem akar Bogival.

A Házasság első látásra Bogijának és Gerijének nem zökkenőmentes a párkapcsolata. Bogi az első perctől keményen bánik férjével, aki minden türelmét összeszedve azt is jól viseli, amikor felesége abba köt bele, hogyan ül az asztalnál. 

Geri és Bogi

Geri és Bogi (Házasság első látásra)

Ám mint kiderült, Geri türelme sem végtelen. A hétfői adásban neki is betelt a pohár, felesége pedig könnyekben tört ki, amikor faképnél hagyták az asztalnál. Geri egyre jobban nehezményezi, hogy felesége falakat emel, melyeken nehezen jut át. Bogi elismeri, hogy nem könnyű vele, de egyszerűen idő kell neki. 

A lazának indult beszélgetésből végül parázs vita alakult ki, ám ezúttal Geri sem hagyta magát. „Nem tudod magad kifejezni… Dobálózol mindennel, de nem tudod elmondani, miért” – fogalmazott Geri, majd Bogi elkezdte magyarázni, egyáltalán miért jelentkezett a kísérletre. Mint mondja, nehezen nyit, de törekszik arra, hogy ez sikerüljön neki. Geri viszont egyre idegesebb lett, végül faképnél is hagyta Bogit.

Engem felidegesítesz ezzel az egésszel, nem fogok megsértődni, de marha ideges leszek. Te eljöttél erre a kísérletre, hogy feszegessed a határaidat, engem nem bántasz meg, csak felidegesítesz. Van egy fal, amit nem engedsz áttörni. Szapulsz… Megmondtad, ezt ne csináljam, azt ne csináljam. Mondd meg, de egy nap ne ötvenszer szólj rám. Neked az a legfontosabb, hogy felrakom-e a kezemet, amikor eszünk.

Amikor Geri felállt az asztaltól, Bogi könnyekben tört ki. „Volt bennem türelem, hogy hátha jobb lesz, hátha nyit, de nem nyit. Ha a saját érzelmeit provokálja, kísérletezik vele, csinálja, de engem hagyjon békén – magyarázta Geri, felesége pedig másképpen gondolta. – Ez van, ha elmondod, hogyan érzel valójában, nem raksz rá filtert, akkor ki van sétálva… Eddig nekem nem mondta, velem mi baja van. Ne most derüljön ki, hogy neki ilyen-olyan sérelmei vannak, hanem álljon belém.

Most azt érzem, Bogival nem szeretnék se barátkozni, se semmit. Arra látok esélyt, hogy a Bogival megbeszélem és kibékülök. Viszont számomra elvágta magát. 

– mondta Geri, majd úgy döntött, fejezzék be a vacsorát, szeretne lenyugodni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top