nlc.hu
Sztárok

Házasság első látásra Bogi kiborulása

Házasság első látásra: Bogi többet forgatta a szemét az esküvő után, mint bulizott

Könnyekből sem volt hiány.

A Házasság első látásra második epizódjában Bogi az esküvő előtt egy cseppet sem izgult, sőt, barátnőinek azt fejtegette, inkább a bulit várja, a “csávó” pedig csak másodlagos számára. A tegnapi adásban Bogi és Geri kimondták a boldogító igent, ám a lagzin nem csak a hatalmas buli nem jött össze, de Bogi sokszor forgatta a szemét, olykor pedig sírva is fakadt. 

Házasság első látásra Bogi

Házasság első látásra Bogi

Először Geri nem túl sokat mondó beszéde tántorította el picit az arát, majd bepánikolva, sírva hagyta el a termet. „Nem lesz baj, nem lesz baj, jó lesz minden” – mondta a könnyeivel küszködve Bogi, aki rossz hangulatát próbálta az általános depressziójára fogni. 

Csak kicsit pánikolok, meg túl sok minden van. (…) Volt egy kis rossz kedvem, nem tudom miért, haj rendben van, smink rendben van. Volt egy kis gond, de nem tudom, miért.

A lány később sem kímélte újdonsült férjét. A vacsora közben őszintén elmondta neki, idősebb, mint a korhatár, amit belőtt, de kedvesnek tartja, úgyhogy hátha összejön. Majd Geri nyugtatására azt felelte, nem is ismeri, pedig ez érhette volna a legkevésbé váratlanul egy ilyen műsorban. A lagzi után kiemelte, nem számított rá, hogy egy vadidegennel tölti az éjszakát, így a nász elhálását fáradtságra hivatkozva visszautasította. 

Mindezek után izgatottan várjuk, lesz-e jövője Bogi és Geri házasságának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top