nlc.hu
Sztárok

A Házasság első látásra Bogija nem az esküvőt várja

Házasság első látásra: „Oké, csávó meg minden, de én a bulit várom” – mondta Bogi az esküvő előtt

Nem nagyon izgatta a menyegző.

A Házasság első látásra második epizódja hozta a hasonló színvonalat, mint az első. Újabb két pár várta izgatottan, vajon milyen emberrel kell összekötniük az életüket “örökre”. 

Házasság első látásra

Házasság első látásra, Gál Bogi (Fotó: TV2)

Bár láthatóan nem mindenkinek volt elsődleges szempont a nagy szerelem megtalálása. Bogi a nagy pillanat előtti készülődés közben beszélt arról, nem izgulja túl a dolgokat. „Meglepően nyugodt vagyok ahhoz képest, ahogy gondoltam, hogy érezni fogom magamat. Nagyon élvezem ezt az egész készülődést, ráhangolódást is. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni. Nem tudom, azért vagyok-e ilyen rettentően nyugodt, mert nem igazán gondoltam bele, hogy ennek milyen súlya van” – magyarázta az ara, majd megérkeztek a barátnői, akiket sokkolt a kijelentéseivel.

Én szuperül vagyok, várom a bulit. Én a bulit várom, jó persze, oké, csávó meg minden, de remélem, jól fogjátok magatokat érezni.

Az, hogy végül Bogi és Gergő az oltár előtt is szimpatikusak lesznek-e egymásnak és elérkezik-e a várva várt buli, a szerdai adásból derül csak ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top