nlc.hu
TV-sztárok

A Házasság első látásra Gergője döntött

Házasság első látásra: Gergő feladta, úgy érzi, kis különlét kell nekik Bogival

Bogi pedig éppen eljutott arra a pontra, hogy jobban befogadja férje személyiségét.

A Házasság első látásra Bogijának és Gergőjének egyáltalán nem zökkenőmentes a kapcsolata. Bogi úgy kezdte, neki mindegy is, milyen férfi várja az oltárnál, csak a buli legyen jó. A vőlegény már ekkor kicsit határozottabb volt, de nehezen kezeli felesége folyamatos ellenállását. 

Házasság első látásra: Gergő és Bogi

Házasság első látásra: Gergő és Bogi

Bogi már a lagzin bepánikolt, majd úgy döntött, nem hálják el a nászt. A mézes hetek első napján már mindenbe belekötött, amit Gergő csinált, majd ezt csak folytatta. A romantikus vacsorán zavarta, hogy férje mit eszik, hogyan ül az asztalnál, ami lassan Gergőt is kihozta a sodrából. Váratlan fordulat, hogy bár mindenben igyekszik kedvesének megfelelni, most éppen Geri mondta ki, szükségük van egy kis különlétre. Úgy érezte, egyikük otthona sem megfelelő egy közös élet elkezdéséhez, ezért míg utazik, feleségére bízza a lakáskeresést, amivel természetesen Bogi is egyetértett. 

Azt gondolom, Boginak a nászút után szerintem jót fog tenni, hogy egyedül legyen kicsit. Egyébként nekem is. Szerintem az, hogy külön leszünk egy pár napig, jól jött mindkettőnknek, mert mindkettőnknek jót fog tenni

 – magyarázta Geri, aki bízik abban, Boginak hiányozni fog ezekben a napokban. A feleség úgy tűnik, végre kicsit megenyhült. „Azt gondolom, kezdtem befogadni Geri személyiségét, ő pedig visszavett abból a közeledésből, ami nekem sok volt. Olyan tanácsot fogok kérni a szakértőktől, hogy nekem segítsenek jobban befogadni egy embert, aki újonnan érkezett az életembe. Főleg ebben az intenzív helyzetben, mert ez kicsit jobban megpróbáltat mentálisan, mint gondoltam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top