nlc.hu
Sztárok

Boginak vannak elvárásai

Házasság első látásra: Bogi a nászútat is egy kiakadással kezdte

Eddig úgy tűnik, Gerinek birka türelme van újdonsült feleségéhez.

Bogi és Geri kapcsolata nem indult zökkenőmentesen a Házasság első látásra című műsorban. Habár a férjen az első pillanattól érződött, tetszik neki a felesége, Bogi jó ideig távolságtartó volt

Bogi

Házasság első látásra
Bogi

Miközben az ara az esküvő előtt azt hangsúlyozta, a bulit várja a legjobban, hamar lerántotta a földre a valóság. A menyegzőn nem csak bepánikolt, de fáradtságra hivatkozva azt sem engedte férjének, hogy elhálják a nászt. Azonban úgy tűnik, fokozatosan kezdik megszokni egymás társaságát. A nászúton Geri mindent poénnal ütött el, miközben felesége megmutatta az igazi énjét. 

Legyél csini, szedd össze magad, megyünk étterembe!” – adta ki az utasításokat Bogi, míg Geri csak pár perc pihenőre vágyott. A konfliktus akkor kezdett kibontakozni, amikor a lány elkezdett neheztelni férjére, amiért “összefekszi” az egész ágyat.

Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy háklis vagyok sok mindenre? Például ez is az.

Geri, ahogyan eddig is megszokhattuk tőle, humorral oldotta a feszültséget és egyszerűen közölte Bogival, kompromisszumot kell kötniük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top