nlc.hu
Életmód
Ilyen az élet a Házasság első látásra után

A Házasság első látásra Gerijét világsztárként kezelik az utcán

Ha szerelmet nem is, sok minden mást kaptak ettől a műsortól.

Bár bőven vége van már a Házasság első látásra című műsornak, az emberek nem bírnak betelni a szereplők magánéletével. Pláne, hiszen heteken át követhették végig, hogyan alakul a házasságuk, milyen vitákon mennek keresztül, drukkolhattak a kedvenceiknek és háboroghattak a kevésbé kedvelt szereplők viselkedésén. Geri és Bogi mindkettő esetre tökéletes példa.

Geri és Bogi

Fotó: TV2

A fiatal pár házassága nem indult zökkenőmentesen, ám ahogy telt az idő, egyre inkább úgy tűnt, egymásra hangolódtak. Sokak bánatára viszont nem folytatták a házasságot. Geri azóta elképesztő népszerűségnek örvend, amiről a Story magazinnak mesélt. 

Annyi üzenetet, jelölést kapok a közösségi oldalaimon, mintha egy társkereső oldalon lennék, de van, aki személyesen is odajön hozzám. Múltkor például egy férfi jegyezte meg, hogy már majdnem válófélben vannak miattam a feleségével, amikor pedig Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék. Nyilván furcsa ezzel szembesülni, hiszen pár hónappal ezelőtt még teljesen civilként éltem az életemet, az Instagramon is csak a barátaim követtek, most pedig hirtelen minden figyelem rám irányult, már közel 13 ezer rajongóm van.

 – mesélte Geri, majd hozzátette, rengeteg ajánlat is befut hozzá, de az ismerkedéssel szeretne egy kicsit várni. 

Bogit szintén elárasztják a rajongók, viszont ő sokkal visszafogottabban kezeli ezt. „Sok férfi betalál a műsor óta, de nem hiszem, hogy így fogok rálelni a jövendőbelimre. Igaz, nagy a merítés, mert tizennyolc éves kortól hatvanévesig kapok leveleket, de egyelőre nem kaptam olyan üzenetet, amire szívesen válaszoltam volna. Egyébként sem foglalkoztat most annyira az ismerkedés. A kísérlet után volt egy rövidebb kapcsolatom, ami eléggé megviselt, összetörték a szívemet” – fogalmazott Bogi, aki azt is elárulta, tart tőle, hogy a jövőben gondot fog okozni az ismerkedésben, hogy ő már egy elvált asszony. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top