nlc.hu
Életmód

Bogi és Geri mégsem szakítottak

Házasság első látásra: Bogi és Geri visszatáncoltak a szakításból

Vajon tényleg sikerült mindkettőjüknek levetkőzni a rossz tulajdonságait?

A Házasság első látásra párjai komoly döntés elé kerültek: együtt akarják folytatni vagy külön utakon járnak tovább. Bogi és Geri kapcsolata ezalatt a pár hét alatt szinte mindent megélt. 

Geri és Bogi

Házasság első látásra: Geri és Bogi

Kár lenne elmenni amellett szó nélkül, hogy Bogi nem igazán könnyítette meg férje döntését. Annyi elvárása van Boginak, amiket egy ideig türelmesen vett Geri, végül nála is borult a bili. Pár nappal ezelőtt komoly vitába keveredtek, majd a szakításig is eljutottak. Végül a terapeuták segítségét kérték. A legutóbbi adásban pedig végre felszabadultan csevegtek. 

Nem próbál engem tanítani mindenféle dolgokra, amik esetleg őt zavarják. Nem próbál fegyelmezni. Jól érint, mert nem szól hozzám

 – viccelte el a szituációt Geri, amit tőle már jól megszokhattunk, majd komolyra fordította a szót. „Azóta azt érzem, hogy pont az van, amit szerettem volna. Beleültünk a csónakba, vagy ő evez, vagy én és haladunk. Azt gondolom, a Bogival való feszkó után én sokkal magabiztosabb vagyok.

Az, hogy ez azt jelenti, együtt maradnak-e, a következő epizódból kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top