nlc.hu
Szabadidő

Hilda beengedte Lacit a lábai közé - videó

Házasság első látásra: Hilda beengedte Lacit a lábai közé

Úgy tűnik szintet lépett Hilda és Laci kapcsolata! A párost még az sem zavartatta, hogy az ominózus pillanatot a kamerák is rögzítették!

Óriási népszerűségek örvend a TV2 új párkereső reality-je, a Házasság első látásra, ami nem is csoda, hiszen folyamatosan olyan izgalmakkal, botrányokkal és fordulatokkal szembesülhetünk adásról-adásra, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket. 

Laci és Hilda

Laci és Hilda (Házasság első látásra)

˝Kénytelen voltam beengedni a lábam közé”

A húsvét hétfői adásban például igencsak izgalmas fordulatot vett Laci és Hilda kapcsolata, ugyanis az újdonsült ara beengedte a lábai közé a férfit. Méghozzá mindezt a kamerák kereszttüzében! Aminek persze Laci, (aki küzdősport-oktató) nagyon örült, sőt még azt is bevallotta, hogy a kedvenc pózában adott némi harcművészeti leckét is kedvesének.

A küzdősport-oktatóként dolgozó Laci egy olyan mozdulatot mutatott meg Hildának, amivel főleg a gátpozíciót gyakorolhatták. 

Ez csak az edzés miatt volt. Közelebb került hozzám, kénytelen voltam beengedni a két lábam közé

– árulta el a kameráknak Hilda. 

Vége a kétségeknek? 

Bár kétségtelen, hogy a közös sportolás során felszabadult feromonok összehozhatják az embereket, Hilda egy korábbi adás alkalmával azt sem tagadta, hogy egy másik férfi is megmozgatja őt a műsorból. Ő pedig az az Andris volt, akinek a kezdetek óta döcög a kapcsolata Petrával. 

„Amikor megérkezett az utolsó pár, akkor ott a férfi, picit jobban megmozgatott, mint kellene. Külsőleg azt mondanám, ő az én zsánerem” – mondta akkoriban a kameráknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top