Sztárok, akik leálltak a plasztikával

R. V. | 2024. Június 10.
A plasztikai műtéteket nehéz visszafordítani, azonban a különböző arc- és szájfelöltéseket abba lehet hagyni. Ez pedig látványos eredményt hozhat.

Mi a közös az olyan egyszerű halandókban, mint mi és a hollywoodi hírességekben? Az, hogy mindkét csoportban vannak olyanok, akik előszeretettel használnak dermális töltőanyagot. Azaz injekció segítségével kisimítják a ráncaikat, teltebbé teszik az orcáikat és az ajkaikat. Azonban vannak néhányan, akik ezeket a beavatkozásokat megbánják. Közülük pedig sokan úgy döntenek, hogy megpróbálják visszafordítani a plasztikával okozott kárt. Mint az alábbi sztárok.

Kristin Davis 2021 nlc

Kristin Davis mindenkit sokkolt, amikor 2021-ben megjelent az És egyszer csak... forgatásán. (Fotó: Gotham/GC Images)

Kristin Davis nlc

Idén azonban már a természetesen szép arcát láthatják a rajongók, Kristin ugyanis 2023-ban úgy döntött: megszabadul a töltésektől, miután annyit gúnyolódtak rajta. (Fotó: Frazer Harrison/WireImage)

Melanie Griffith 2015 nlc

Melanie Griffith sajnos régóta az elrontott plasztika elrettentő példájává vált... Ez volt ő 2015-ben. (Fotó: Bruce Glikas/FilmMagic)

Melanie Griffith nlc

„Mikor mindenki azt kérdezgette, mit csináltam magammal, jöttem rá, hogy túlzásba estem” – nyilatkozta 2017-ben Melanie Griffith. „Remélhetőleg, most már normálisabban nézek ki” – tette hozzá a színésznő, akiről 2024-ben készült ez a fotó. (Fotó: Kevin Winter/FilmMagic)

Anna Faris 2007 nlc

Anna Faris 2007-ben nagy rajongója volt az ajakfeltöltésnek. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Anna Faris nlc

Ma már a valódi ajkait preferálja a színésznő. (Fotó: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

Courteney Cox 2013 nlc

Courteney Cox már a Jóbarátok forgatása idején kezdte a beavatkozásokat. Így festett 2013-ban. (Fotó: Jason Merritt/Getty Images for SELF Magazine)

Courteney Cox nlc

Mikor rájött, hogy már nem hasonlít önmagára, Courteney 2017-ben leállt a plasztikával. Ilyen őszinte most a természetes mosolya. (Fotó: Dominik Bindl/FilmMagic)

via

 

Exit mobile version