nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik hazudtak a plasztikai műtétjükről

Sztárok, akik megesküdtek, hogy nem plasztikáztattak, pedig de

Őszintén, mi értelme hazudni valamiről, ami amúgy is látszik? A kérdés szimplán költői, mert a képek helyettünk is beszélnek.
Sztárok, akik megesküdtek, hogy nem plasztikáztattak, pedig de

A plasztikai beavatkozások szinte mindennapossá váltak Hollywoodban. Rengeteg sztár áll bele, és vállalja fel, hogy kés alá feküdt, míg mások azt is beismerik, ha megbántak egy-egy műtétet. Azonban nem mindenki beszél ennyire nyíltan a kozmetikai kezeléseiről – ami teljesen rendben van! Senkinek sem kötelessége beszámolni, mit csinált a saját testével.

Az viszont már egy kicsit más téma, amikor valaki szándékosan félrevezet mindenkit (mondjuk ki: hazudik) arról, hogy plasztikáztatott-e vagy sem. Azonkívül, hogy közröhej tárgyává teszik magukat – hiszen a legtöbbször szemmel látható a beavatkozás –, fenntartják azt a káros képet a nőkben, hogy természetesen is úgy kéne kinéznünk, mint a tökéletesre formált hírességek. Most összeszedtük azokat a sztárokat, akik tagadták, hogy bármiféle beavatkozáson is túlestek volna, később pedig bevallották az igazat.

bella hadid
Megnézem
Összes kép (9)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top