Másfél év után újra képernyőn Kárász Róbert, ilyen műsorban még nem láthattuk a tévést

F.C. | 2024. Június 12.
Izgatottan készül az új feladatra.

Másfél év után visszatér a képernyőre Kárász Róbert, ám ezúttal egy teljesen új szerepben láthatjuk viszont. Az 54 éves műsorvezető egy élő show házigazdájaként tér vissza a képernyőre, ezért izgatottan várja a szereplést – írja a Blikk.

Rókusfalvy Lili (középen, b), mellette Kárász Róbert, a 2024. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny két műsorvezetője a versenyzők gyűrűjében – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Míg Kárász Róbert tavaly még zsűriként vett részt a Miss World világverseny nemzeti válogatóján, a Magyarország Szépén, addig idén a június 23-i szépségverseny egyik műsorvezetője lesz.

“Engem elsősorban közéleti műsorokból ismernek a tévénézők, de örülök, hogy most a show-műsorok területén is kipróbálhatom magam egy rendkívül gyakorlott kolléga mellett” – vallotta be Kárász Róbert, akinek Rókusfalvy Lili lesz a műsorvezetőtársa. Őt már láthattuk a Duna TV zenés műsoraiban: A Dal és a Csináljuk a fesztivált! című produkcióban.

Kárász Róbert 2022 novemberében távozott az ATV-től, ezt követően a közmédiánál kapott munkát: 2023 februárjában a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. tartalomfejlesztésért felelős igazgatója lett, aki alá két szervezeti egység, a „kutatás és elemzés iroda” és a „stratégiai iroda” került.

Kiemelt fotó: MTI/Balogh Zoltán 

Exit mobile version