nlc.hu
Életmód

Kárász Róbert távozik az ATV-től

Kárász Róbert november végén távozik az ATV-től

A felek közös megegyezéssel vetettek véget az együttműködésüknek, Kárász Róbert november végéig képernyőn marad.

Az ATV Start című reggeli műsor egyik ismert arca és műsorvezetője, Kárász Róbert az év végével távozik a csatornától. Állítása szerint egyre nehezebben egyeztette össze az alapítványi munkáját a műsorvezetői munkája kötöttségeivel.

Kárász Róbert

Kárász Róbert a Nyugati nyaralás című film bemutatóján (fotó: Profimédia)

Több mint hat éve dolgozom az ATV Start politikai és közéleti műsorában és tízéves alapítványi munka áll a hátam mögött. Számomra a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb. A Premier Kultcafé egy olyan kávézó, amely európai modell értékű es ahol évek óta közel 30 fogyatékossággal élő embernek tudtunk munkát adni, jelenleg pedig tizenkét megváltozott munkaképességű személy dolgozik a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítvány alkalmazásában. Most már sem fizikailag, sem érzelmileg nem tudok ettől a munkától eltekinteni, így az ehhez kapcsolódó feladatokat sem szerettem volna háttérbe szorítani, jelentsen ez társadalmi vagy kormányzati egyeztetést, együttműködést

–  nyilatkozta Kárász a mandinernek. A műsorvezető még másfél hónapon át lesz látható az ATV képernyőjén. Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója szerint a „válás” békés, tányérdobálás nélküli volt, megadták egymásnak a kölcsönös tiszteletet. Mindketten másképp képzelték el a jövőjüket, ennyi a távozás oka, nem több.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top