Imádni való fotót tett közzé kislányáról Stohl Luca

F. B. | 2024. Június 14.
Szívmelengető fotót tett közzé kislányáról Stohl Luca. Bejegyzésében az idő múlásáról is beszél, Róza ugyanis rengeteget nőtt az elmúlt időszakban.

Stohl Luca tavaly májusban adott életet kislányának, Rózának. A műsorvezetőnő az elmúlt hónapokban csak elvétve posztolt a piciről, és mint korábban nyilatkozta, ez tudatos is a részéről, hiszen nem szeretné a kirakatban élni az életüket. Most azonban úgy tűnik, kivételt tett és egy édes fotóval és történettel örvendeztette meg a követőket. 

Fotó: TV2

A reggeli rutin része a madárkák és a hálózsák rendezése. Emlékszem mikor Rózát először “becsomagoltam” szinte elveszett a hálózsákjában. Ma már zipzározza, pakolgatja

– írta bejegyzésében az anyuka, amelyhez nem csak egy, de több fotót is társított, amelyeket ide kattintva lehet megtekinteni. 

Ha ez még nem lenne elég, akkor a fotókon a pici szobáját is megcsodálhatjuk, amely hangulatos, meleg színekkel van berendezve, ami olyan megnyugtató hatást kelt, mint a felkelő nap fénye. 

Luca egyébként korábban az anyaság nehézségeiről is őszintén beszélt, mint mondta a legnagyobb kihívásnak tartja azt, hogy édesanya lett:

„Csodálatos, de nagyon nehéz, egy igazi hullámvasút és a legnagyobb kihívás, ami az eddigi 31 évemben megtalált. Semmihez nem hasonlítható, akármennyi tanfolyamon részt veszel, egyáltalán nem tudsz rá felkészülni. Varázslatos, és nagyon jól ki van találva ez az egész, mert a legnehezebb napodon is a gyereked a végén gurít egy olyat, hogy teljesen felülírja a fáradtságot és a nehézségeket. Azt hiszem, hogy ez az egyik legkomolyabb és legfelelősségteljesebb munka és feladat, amellett, hogy a legnagyobb ajándék.”

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version