nlc.hu
Sztárok
Stohl Luca egy dologtól félti édesapját Ázsiában

Stohl Luca ettől az egy dologtól félti édesapját az Ázsia Expressz forgatásán

A színész lánya csak annyit javasolt édesapjának, hogy ne akarjon belehalni a versenybe, annyit ugyanis az nem ér.

Évek óta nagy nézettséget hoz a TV2-nek az Ázsia Expressz, ami az idei évben a a Fülöp-szigetekre és Tajvanba repítette a versenyzőket. Érdekesség, hogy ez egyébként nem egy új ötlet volt a csatornától,  ugyanis már a 3. évadot is a Fülöp-szigetekre tervezték, ám a koronavírus-járvány keresztebe húzta a csatorna számításait, így akkor Mexikóba, valamint Guatemalába repítették a vállalkozó szellemű hírességeket. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Az idei sztárgárda tagjai között szerepel Till Attila és Stohl András isakiknek párosa egyébként korábban még sosem szerepelt realitykben játékosként. Ennek ellenére a rajongók mégis egy ütős párosnak gondolják őket, habár arra még egy pár hónapot várniuk kell, hogy sejtésük beigazolódjon vagy cáfolódjon. 

„Csak azt javasoltam neki, hogy ne akarjon belehalni”

A megmérettetéssel kapcsolatban Stohl András lánya, Stohl Luca is nyilatkozott, aki elárulta, hogy egyetlen dolog miatt aggódik igazán édesapja tekintetében.

Szerintem apu nagyon jó páros lesz Tillával, jól ismerem mindkettőjüket. Egyedül a nagy melegtől tartok, hogy ne kapjanak hőgutát, apu már nem 30 éves, remélem, bírni fogja a meleget, és hogy hamar felveszik majd őket, hogy ne álljanak sokat 40 fokban az aszfalton. Mindketten hasonlóak abban a tekintetben, hogy ha megkapják a feladatot és bekapcsol a kamera, ők felpörögnek és nem fognak finomkodni.

– nyilatkozta a Ripostnak. Aggodalma pedig teljesen megalapozott, ugyanis Ördög Nóra pár napja egy posztjában tette közzé, hogy végig napsütötte időre, extrém UV-sugárzásra, napközben 36 Celsius-fokra, este pedig 24 Celsius-fokra számíthatnak.

„Csak azt javasoltam neki, hogy ne akarjon belehalni, nem ér annyit az egész, hogy valami baja legyen. Összességében véve pedig, élvezzék ki, hiszen olyan helyekre juthatnak el ezáltal, ahová mások nem.” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top