nlc.hu
Sztárok

Stohl Luca akkor és most

Tündéri, copfos kislányból kivirult kismama – Stohl Luca 20 éve és most

A várandós Stohl Lucának már gyermekként hozzá kellett szoknia a média érdeklődéséhez. Nézd csak, milyen aranyos kislány volt!

Stohl Luca édesapja, Stohl András révén már kislányként is szerepelt a lapokban, tévéműsorokban, a későbbiekben pedig maga is a reflektorfényt választotta. 2013-ban diplomázott a Táncművészeti Főiskolán. Először táncművészként szerzett magának hírnevet. Bozsik Yvette számos produkciójában szerepelt, de szerepelt musicalekben is, többek között a Pesti Színház és a Vígszínház színpadán. Később aztán a  tánc mellett már televíziós munkákat is vállalt. 2016-ban lett a FEM3 Café műsorvezetője, látható volt a Nagy Duettben, de vezette a Ninja Warriort, és a Tények Plusz riportereként is tevékenykedett. Évekig kereste az egyensúlyt a két szakma között, ma már azonban főállású televíziós, az ATV Híradójának műsorvezetője. Tavaly ment férjhez, jelenleg pedig első gyermekével várandós.

Luca mindig is szoros és szeretetteljes kapcsolatot ápolt az édesapjával, ám nehézségekkel is meg kellett küzdenie apja hírneve miatt.

„Amikor kicsik voltunk, akkor futott be apu, anyu viszont nem szerette a felhajtást. Jöttek hozzánk az újságok, a lakásban fotóztak minket. Aztán jöttek a balhék, botrányok… Apu épp a lélegeztetőgépen volt, hívta az egyik újság anyut, hogy ők összeraktak egy négyoldalas cikket, címlappal. Akar-e mondani hozzá valamit, mert ők igazából kész vannak, csak kérdezik, hogy szeretne-e hozzátenni valamit. Akkor jöttek rá a szüleim, hogy a bulvár kétélű fegyver. Apu másodfokú tárgyalásának másnapján mentem szóbeli érettségizni. Az egy sűrű időszak volt” – mesélte Rónai Egon Húzós podcastjéban tavaly. Az egyik ilyen, említett fotózáson készült a bal oldali kép is Lucáról és édesapjáról, két évtizeddel ezelőtt.

Stohl Luca és Stohl András

Stohl Luca és Stohl András 2002-ben és két évtizeddel később (Fotók: Fotocentral – Mohos Angéla/press.tv2.hu)

Stohl András több korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy féltette ugyan a lányát a színpadi pályától, korlátozni azonban nem akarta a döntéseiben. 

„Az ő döntése volt az is, hogy táncos lesz, és apaként természetesen mindenben támogatom. Ő egy fantasztikus nő, nagyszerű teremtés, két lábon áll a földön, és amerre ő fog menni, biztosan jó irány lesz. Remek lány, ezt őszintén mondom” – mondta egy interjújában Stohl András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top