nlc.hu
Sztárok

Stohl Luca családja

Stohl Luca megmutatta a kislányát

A kis Rózát odaültették a zongora elé.

Stohl Luca januárban jelentette be, hogy az első gyermekével várandós. A tévés az ATV képernyőjéről április végén búcsúzott el, majd május elején adott életet első kisbabájának. Bár Luca óvja a magánéletét, időnként közzétesz pár felvételt a családjáról. Most a kislányát mutatta meg a követőinek, aki a műsorvezető testvérének, Rebekának a kezében van. Kattints ide a képért!

Stohl Luca

Stohl Luca (Fotó: TV2)

Az édesanya kicsit többet mutatott a gyermekéből, de szemeit ismét kitakarta.

Nem vonzza az állandó szereplés

Luca a 24.hu-nak korábban elmondta, miért nem láthatjuk a családjával folyamatosan a lapok hasábjain. 

„Nem ad annyit ma egy nagy bulvármagazin címlapja, hogy utána szöszölni kelljen azzal, hogy bizonyos dolgot nem is úgy mondtam, ahogy leírták. Az esküvőnk előtt is megkerestek, kérdés volt, hogy eladjuk-e a nagy napunkat, és ha igen, mennyiért. Átbeszéltük és arra jutottunk, mi köze ahhoz bárkinek, hogy ki milyen ruhában volt a szertartáson, hogyan potyogtak a könnyei. Ez csak azokra tartozik, akik ott voltak. Persze kitenném én a több száz képet, mert büszke vagyok rá, világgá kürtölném, milyen fantasztikus hétvége volt, de tudom, milyen veszélyekkel jár.” 

Ez is érdekelhet Stohl Luca Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top