nlc.hu
Sztárok

Stohl Luca az anyaságról

Stohl Luca az anyaságról: „Csodálatos, de nagyon nehéz, egy igazi hullámvasút és a legnagyobb kihívás”

Ugyanakkor varázslatosnak is érzi ezt az időszakot.

Stohl Luca tavaly májusban adott életet első kislányának, Rózának. Az ATV műsorvezetője rendkívül óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, így az elmúlt hónapokban csak elvétve láthattunk fotókat a csoda szép Rózáról. 

Stohl Luca

Fotó: TV2

Ez is érdekelhet Stohl Luca Megnézem

Ugyan kislányát most sem mutatta meg, de 24 óráig elérhető Instagram-történetében kérdezz-felelek játékra hívta követőit, melyben az egyikük érdeklődésére elmondta, jelenleg nem gondolkoznak kistesón, egy másiknak pedig az anyasággal kapcsolatos érzéseit fejtette ki. 

Csodálatos, de nagyon nehéz, egy igazi hullámvasút és a legnagyobb kihívás, ami az eddigi 31 évemben megtalált. Semmihez nem hasonlítható, akármennyi tanfolyamon részt veszel, egyáltalán nem tudsz rá felkészülni. Varázslatos, és nagyon jól ki van találva ez az egész, mert a legnehezebb napodon is a gyereked a végén gurít egy olyat, hogy teljesen felülírja a fáradtságot és a nehézségeket. Azt hiszem, hogy ez az egyik legkomolyabb és legfelelősségteljesebb munka és feladat, amellett, hogy a legnagyobb ajándék

 – fogalmazott Luca. 

A tévés korábban egyébként elárulta, miért nem szeretne szerepelni a családjával. 

Nem ad annyit ma egy nagy bulvármagazin címlapja, hogy utána szöszölni kelljen azzal, hogy bizonyos dolgot nem is úgy mondtam, ahogy leírták. Az esküvőnk előtt is megkerestek, kérdés volt, hogy eladjuk-e a nagy napunkat, és ha igen, mennyiért. Átbeszéltük és arra jutottunk, mi köze ahhoz bárkinek, hogy ki milyen ruhában volt a szertartáson, hogyan potyogtak a könnyei. Ez csak azokra tartozik, akik ott voltak. Persze kitenném én a több száz képet, mert büszke vagyok rá, világgá kürtölném, milyen fantasztikus hétvége volt, de tudom, milyen veszélyekkel jár.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top