Mennyi az annyi Hollywoodban? Még Tom Cruise fizetése is eltörpül Adam Sandler gázsija mellett

M. P. | 2024. Június 18.

Kiderült, mennyi pénzt keres Adam Sandler, még Leonardo Di Capriót is kenterbe veri ezzel az összeggel.

 

Természetesen senki előtt nem titok, hogy a hollywoodi színészek hatalmas összegeket keresnek egy-egy szerepléssel. Akad olyan, aki  20-30 millió dollárt is bezsebel mindössze egyetlen filmes munkájával. Mivel nagyon foglalkoztatja az embereket a téma, így Hollywood időnként nyilvánosságra hozza, hogy ki, mennyit keresett az adott időszakban, most pedig közzétették a 2023-as toplistát.

Sok meglepetést hozott ez a lista, hiszen egy olyan ember lett a győztes, akinek gyakorlatilag egyetlen mozifilmje sem volt, mivel leginkább egy streamingplatformon volt aktív. Ráadásul azért is volt meglepő, mert a sokak által istenített Barbie film főszereplőjét, Margot Robbie-t is lenyomta ez a színész.

Íme a 2023-ban legtöbb pénzt kereső hollywoodi színészek listája:

10. Denzel Washington – 28 millió dollár

9. Ben Affleck – 38 millió dollár

8. Jason Statham – 41 millió dollár

7. Leonardo DiCaprio – 41 millió dollár

6. Jennifer Aniston – 42 millió dollár

5. Matt Damon – 43 millió dollár

4. Ryan Gosling – 43 millió dollár

3. Tom Cruise – 45 millió dollár

2. Margot Robbie – 59 millió dollár

1. Adam Sandler – 100 millió dollár

A kritikusok által rendszeresen lehúzott, gyakran vicceskedőnek nevezett Adam Sandler lett Hollywood első helyezettje, 2023-ban. A színész összesen 36,8 milliárd forintnak megfelelő dollárt zsebelt be az alkotásaival.

A 2023-as évben egyébként három filmet készített a Netflixnek: Gyagyás gyilkosság 2, Ne merészelj eljönni a bát micvámra és a Leó című animációs alkotás.

Via

Exit mobile version