Sztárok

Adam Sandler megállíthatatlan

A Gyagyás gyilkosság és a Csiszolatlan gyémánt című filmek sikere nyomán a Netflix újabb szerződést kötött a színésszel.

További 4 filmet forgat a Netflixnek Adam Sandler, aki legutóbb Csiszolatlan gyémánt című thrillerével aratott elismerést a kritikusok körében. A globális streaming-szolgáltató bejelentette, hogy újabb szerződést kötött Sandlerrel. A színész Jennifer Anistonnal forgatott Gyagyás gyilkosság című krimivígjátéka a Netflix legnépszerűbb filmjei közé tartozik Amerikában. Sandler saját, Happy Madison nevű produkciós cégével készítette a filmet a Netflixnek. A streaming-óriás 2014 óta harmadszor bővítette ki szerződését Sandlerrel.

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for AARP

2014-ben a színész produkciós cégével az első hollywoodi sztárok között állapodott meg a Netflixszel 4 film elkészítéséről. Az első közös produkció a 2015-ben megjelent Nevetséges hatos című westernvígjáték volt, ezt követte Az újrakezdés és a Sandy Wexler. 2017-ben Sandler újabb 4 filmre szerződött a Netflixszel, pénteken pedig további 4 moziról állapodtak meg.

Sandler a Csiszolatlan gyémánt után jelenleg a Hubie Halloween című családi vígjátékon dolgozik, amelyben Kevin James és Julie Bowen a partnerei. A Netflix számára egy animációs filmet is készít, amelynek a forgatókönyvét is ő írja, és az egyik karakter hangját szintén ő kölcsönzi.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top