Imádtad a Beugrót? Így néznek ki most a szereplők

R. V. | 2024. Június 21.
Fogadjunk, hogy te is vallásosan nézted a Beugró részeit, így nyilván téged is érdekel, mi van a műsor sztárjaival most. Utánajártunk.

Emlékszel még a Beugróra? A magyar színészek zsenialitását demonstráló improvizációs műsor több csatornán futott, ám mindenhol ugyanolyan minőségi szórakoztatást hoztak. Novák Péter,Beugró játékmestere, műsorvezetője nemrégiben a Nők Lapjának is beszélt a műsorról. Szerinte ugyan a televíziózás manapság „az intézményesített hülyeség élen járó műfaja”, a Beugróhoz hasonló munkáira „hozzáadott értékként tekintek”.

És valóban: a kultúra könnyed népszerűsítése volt ez olyan színészek közvetítésével, mint Rudolf Péter, Kálloy-Molnár Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Debreczeny Csaba. Az alábbi galériában megnéztük, hogy festenek most a 2017-ben, 10 év után véget ért műsor sztárjai.

Novák Péter nlc

Novák Péter a Beugró játékmestere volt, manapság továbbra is zenél, rendez. (Fotók: Bársony Bence, Olajos Piroska/Fotocentral)

Debreczeny Csaba nlc

Debreczeny Csaba picit később csatlakozott a Beugró csapatához, de hamar emlékezetes szereplőjévé vált a műsornak. Most hasonlóan maradandót alkot színházban és A mi kis falunkban egyaránt. (Fotók: Bársony Bence, Olajos Piroska/Fotocentral)

Szabó Győző nlc

Szabó Győzőt manapság a Gólkirályság és a Brigi és Brúnó című sorozatokban láthattad, illetve a Valami Amerika szériában, ahol a filmbéli szerepében tért vissza. (Fotók: Bársony Bence, Trenka Attila/Fotocentral)

Rudolf Péter nlc

Rudolf Péter a Beugró színpadáról a Vígszínház igazgatói székéig repült. Hosszú évek óta most a Gólkirályság című sorozatban vállalt sorozatszerepet. (Fotók: Bársony Bence, Olajos Piroska/Fotocentral)

Pokorny Lia nlc

A Beugró állandó nőtagja, Pokorny Lia a Central Színház társulatát erősíti évek óta. Ami a képernyőt illeti: A mi kis falunk című sorozatban, illetve legutóbb a Nyugati nyaralás című filmben láthattad. (Fotók: Bársony Bence, Olajos Piroska/Fotocentral)

Kálloy Molnár Péter nlc

Kálloy Molnár Péter zenészként, színész-rendezőként és íróként is kiéli kreatív energiát, aminek egy részét most már nem köti le a Beugró.(Fotók: Bársony Bence, Trenka Attila/Fotocentral)

Exit mobile version