Sztárok

Internetre kerültek Rudolf Péter titkai

Botrány tört ki az egyik hazai banknál, mert vezető jogtanácsosuk Rudolf Péter bizalmas dolgairól beszélt, a barátnője pedig erről az interneten fecsegett– írja a Bors.

Berágott Rudolf Péter Egy blogoldalon ugyanis a fiatal nő nyilvánosságra hozta a barátjának a viccelődését, mondván, párja az egyik hazai nagy banknál dolgozik, és ő kezeli Rudolf Péter végtörlesztését. „Képzeld, a színész RP végtörlesztése problémás, és hozzám került. Most bosszút állok a Beugróért!” – tette mindenki által elérhetővé barátja mondatát a bloggerlány, majd rögtön kommentálta is azt. „Így mennek a dolgok, ha az ember fiúja egy hazai nagy banknál vezető jogtanácsos.” A poszt, amelyben a színművész végtörlesztésén viccelődtek, egy teljes napon át látható volt az interneten. A bulvárlap úgy tudja, hogy a banki alkalmazott magánakciója igencsak kiverte a biztosítékot az Beugró című műsor sztárjánál, a pénzintézetnél pedig kivizsgálják az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top