Sztárok

Rudolf Péter beugrik az m1-en is

A TV2 nem kért többet a Beugró című műsorból, a Magyar Televízió viszont örömmel folytatja a viccelődést.

Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter, Pokorny Lia, valamint a játékmester, Novák Péter lelkesen vágnak bele a Beugró folytatásába, de ezúttal a közszolgálati televízión láthatjuk majd a színészek önfeledt komédiázását.

 

A TV2 késő éjszaka adta a műsort, így nem is hozta azt a nézettséget, mely egy kereskedelmi csatornánál kellene ahhoz, hogy folytatás készüljön. A hírek szerint az m1 főműsoridőben sugározza majd a Beugrót, amiben szinte minden marad a megszokott formában. A szereplők és a játék váza a régi lesz, csak a díszlet változik. Rudolf Péter egy interjúban elárulta, hogy boldog, amiért egy másik csatorna átveszi őket, hiszen mindannyian élvezték a munkát. A csapat mostanra teljesen összeszokott, a nézők pedig imádják a helyzetgyakorlatokra épülő jeleneteket, melyek helyben, a közönség előtt születnek. A színész szerint ez a műsor a legjobb példa arra, hogy vér és szex nélkül is lehet szórakoztató produkciót gyártani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top