Sztárok

Pokorny Lia és Szabó Győző csókja majdnem sikerült

Színészként nem először kellett megoldania Pokorny Liának és Szabó Győzőnek egy csókjelentet, de ez a pillanat most spontán volt, így egészen más.

Jubileumi évadát ünnepli a Beugró, mely ma 22:00-tól az RTLII-n új részekkel tér vissza. A szituációs játékokra épülő műfajban ezúttal is Pokorny Lia, Szabó Győző, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter csillogtatják meg színészi tehetségük, míg az est moderátora – ahogy tíz évvel ezelőtt is – Novák Péter lesz.

Könnyfakasztóan vicces jelenetekben ezúttal sem lesz hiány, hiszen számtalan, már ismert játékban is részt vesznek a színészek. Köztük a zsebszöveg címűben is, melyben egy adott szituációt kell eljátszaniuk a színészeknek, beleillesztve a korábban húzott és zsebükbe helyezett cetlikre írt mondatokat. A sort Pokorny Lia és Szabó Győző kezdik, akik egy tánciskolai pillanatot visznek színpadra, mely szerint a férfi helytelenül tartja partnerén a kezét. Lia és Győző egészen addig haragban állnak, amíg Lia elő nem rántja zsebéből a saját szövegrészét.

„Finom az illatod egyébként” – építi be Lia a zsebszövegre írt mondatot, mely ponttól a páros irányt vált, és egy szerelmes páros tánciskolai civódására vált.

Alakításuk olyan hitelesre sikerül, hogy szinte csókközeli helyzeteket teremtenek a közönség legnagyobb örömére. A színészek parádés alakítását ma láthatják a nézők az RTLII-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top