Szívfacsaró sorokkal üzent Diana hercegnének születésnapja alkalmából sógornője, Sarah Ferguson

F. B. | 2024. Július 01.
Megható gondolatokat fogalmazott meg András herceg exfelesége sógornője születésnapja alkalmából. Gondolatai mellé egy közös fotót is csatolt.

Az 1997. augusztus 31-én tragikus baleset következtében elhunyt Diana hercegné ma ünnepelné 63. születésnapját. E napról sógornője is megemlékezett, aki megható gondolatokat írt közösségi oldalára az évtizedekkel ezelőtt elhunyt hercegnéről. 

Fotó: Getty Images

Bár Diana és Sarah Ferguson kapcsolata nem volt mindig felhőtlen – Ferguson ugyanis úgy nyilatkozott a halálakor, hogy évek óta nem beszéltek -, úgy tűnik a veszteség felülírta a nézeteltéréseiket és ma már szeretettel emlékszik sógornőjére. Beatrix és Eugénia hercegnők édesanyja ugyanis szívfacsaró gondolatokat fogalmazott meg Diana születésnapja alkalmából.

Boldog születésnapot kívánok kedves barátnőmnek, Dianának. A fény és a szeretet oszlopa voltál. És micsoda örökséget hagytál magad után! Örökké emlékezni fogok a nevetésedre és arra a kedves rokonlélekre, aki voltál. Biztos vagyok benne, hogy fentről is mindig figyelsz ránk. Nyugodj békében!

– olvasható a posztjában, amelyhez egy régi fotót is csatolt, amelyen a hercegné mellett látható. 

Exit mobile version