Sztárok, akik utálják, hogy mém lett belőlük

R. V. | 2024. Július 01.
Hiába ismert emberek, arról szeretnének híresek lenni, amit letesznek az asztalra. És nem egy-egy kínos, kellemetlen pillanatukról.

Neked is megvannak a jól bevált reakciófotóid, gifek, mémek, amikhez egy-egy vicces szituban azonnal előveszel. Lehet, hogy ezek olyan, civilekről készült klasszikusok, mint a Hide the Pain Herold, vagy talán állatos képek. De az is lehet, hogy éppen sztárok szerepelnek a kedvenc mémjeiden. Nos, ők ennek már annyira nem örülnek. Sőt, néhányan kifejezetten utálják, hogy poénos gifek, képek lettek belőlük, mert nem életük kedvenc pillanataira emlékezteti őket. 

Lássuk, kikről van szó!

demi lovato nlc

A jobb oldali kép Demi Lovatóról valójában egy szerkesztett fotó, aminek eredetijét az énekesnő 2014 Royal Variety fellépésekor (a bal oldalon) lőtt egy rajongó. „Nagyon rosszul esett, amikor ez a mém először felkapott lett. Azt hittem, valódi fotó. Később rájöttem, hogy ez nem az én arcom, ettől jobban éreztem magam” – mesélte. (Fotók: Tumblr/@Versaceslut, star/GC Images)

kevin james nlc

Csak A férjek gyöngye számára készített promóciós kép volt nagyon sokáig Kevin James számára ez a fotó. A fotózáson hülyéskedtek a fényképésszel, akit a színész megkért, hogy törölje ezt a képet, mert szörnyű. A fotós megígérte neki, hogy sosem lát napvilágot, végül mém lett belőle. Ugyan James először nem örült neki, de ahogy Jimmy Fallonnak elmondta: néhány mémet azért ő is viccesnek találta. (Fotó: Tony Esparza/CBS Photo Archive/Getty Images)

selena gomez nlc

Selena Gomeznek jó néhány pillanatából lett mém, így például a 2024-es Golden Globe-os pletyipartijából is. Idén azonban megelégelte az állandó mémesítést az MTV VMA után, és ezt írta ki az Instagramra: „Soha többé nem lesz belőlem mém. Inkább ülök vigyázzban, minthogy kifigurázzanak azért, mert önmagamat adom.”(Fotó: Christopher Polk/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images)

jason derulo nlc

Megvan az a poén, amit minden évben eljátszanak a Met-gála idején a Twitteren, miszerint „Jason Derulo megint leesett a Met-gála lépcsőjén”? Nos, ebbe a mémbe Jason Derulo csak belekeveredett, a bal oldali fotón ugyanis nem ő szerepel, hanem egy ismeretlen férfi, a kép pedig a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválon készült. Derulo mégis unja, hogy újra és újra meg kell nyugtatnia néhány embert a jólétéről. „És már nem is csak a Met-gálakor jön ez fel! Lassacskán más eseményeken is állandó szereplő lesz, de nem baj, igazából vicces” – nyilatkozta. (Fotók: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP, Joe Maher/Getty Images)

adele nlc

Adele azért van annyira kiakadva ezen az agyonhasznált reakcióképen, mert a beleegyezése nélkül filmezték. „Hülyén hangzik, de utálok híres lenni” – magyarázta az énekesnő, aki csak a pasijával, Rich Paullal szeretett volna lenni. Sőt, expliciten megkérte a stábot, hogy ne mutassák őt azon a meccsen, mégis megtették. „De hát ugye minek mentem oda” – tette hozzá. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

via

Exit mobile version