nlc.hu
Család

Hide the pain Harold a hosszú házasság titkáról

Hide the pain Harold, azaz Arató András elárulta a hosszú házasság titkát

52 év házasságról beszélünk.

Arató András, azaz Hide The Pain Harold jelenleg a leghíresebb magyar személy. Az egyszerű villamosmérnökként dolgozó András akarata ellenére lett világhírű, melyet a kezdetekben utált, de mára megtanulta megszeretni a szerepét

Arató András

Arató András
(Fotó: Szerencsekerék)

A ma már nyugdíjas férfit anno egy stockfotókra specializálódott fotográfus kereste meg tíz éve azzal, hogy pont ilyen karakterű férfit keres. Arató belement a könnyű és szórakoztató munkalehetőségbe: több fotózáson több szerepet is eljátszott az ilyenkor szokásos steril díszletek és fények közt, hogy a képeket aztán illusztrációként használhassák magazinok. Ennek a vége az lett, hogy a fotói mémként terjedtek tovább, ugyanis a „kissé” művi mosoly, ám szomorú, jobban mondva, egyenesen traumatizált tekintetű idősödő férfi arcát bármilyen vicces szöveggel össze lehet illeszteni. Idővel András nem csak megbékélt a rá aggatott szereppel, de elkezdett élni is a könnyen jött hírnévvel.

Több reklámban és kampányban is szerepelt már, a minap pedig a Szerencsekerék sztárvendége volt. Mint kiderült, az egyik adásszünetben András a feleségével beszélt telefonon, akinek elbüszkélkedte, nagyon ügyesen megy neki a játék. A műsorvezető, Kasza Tibi pedig nem bírta ki, megkérdezte, mióta házasok. 

„52 éve – felelte András, mire hatalmas tapsot kapott. Arra pedig, hogy mi a hosszú házasság titka, egyszerű választ adott. – Mindig az asszonynak van igaza!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top